Sistem Jualan Pro (3)

 


Hari ini saya nak kongsikan sedikit informasi dengan anda semua. Informasi ini saya terima beberapa tahun yang lalu. Sedikit informasi yang mungkin akan mengubah hidup anda. Jadi, saya akan tunjukkan dahulu situasi yang kita semua alami pada masa sekarang.

 

Sila baca sampai habis sehingga “PENGIRAAN BONUS” yang akan mengubah nasib hidup anda sampai bila-bila…!!!

(3)-2

 

Masa telah berubah dan saya ingin bertanya pada anda semua sama ada anda bersetuju bahawa pada masa lalu, mereka yang mempunyai kekuatan kewangan adalah mereka yang menguasai bidang “Agrikultur”. Seperti kebun dan tanah yang luas – betul atau tidak..? Inikah cara kita menjalani kehidupan pada tahun-tahun yang sudah..? Setuju ..?

Dan selepas itu, kita masuk pula ke dalam Revolusi Perindustrian, “Era Industri” dan mereka yang berkemampuan menyediakan peluang pekerjaan… Apa yang berlaku kapada mereka..? Mereka akan mempunyai kekuatan kewangan. Setuju..?

Jadi, pada masa sekarang dan hari ini kita sedang berada dalam…….

 

“Pengetahuan Teknologi Global”

 

Anda semua bersetuju..? Adakah perkara ini yang sedang berlaku sekarang…? Setuju…?

 

(2)

 

Gambar di atas diambil dari buku yang ditulis oleh Robert Kiyosaki (Rich Dad, Poor Dad). Siapa yang pernah mendengar atau tahu tentang “Rich Dad, Poor Dad” atau pernah membaca buku ini.? Pernahkah anda membaca buku ini.? Dalam buku ini, Robert Kiyosaki menerangkan bahawa kita semua terbahagi kepada 4 bahagian dalam kehidupan.

Ringkasan Sukuan Kehidupan Masyarakat Sekarang.

Bahagian-bahagian ini dibahagi kepada sebelah kiri dan sebelah kanan. Dia menerangkan bahawa sekiranya kita inginkan kebebasan kewangan, kita mesti berada di bahagian sebelah kanan. Mari saya terangkan, Bahagian yang pertama ialah “E” untuk Employee yang bermaksud Pekerja dan anda boleh lihat di bawahnya adalah “S” untuk Self-Employed yang bermaksud Bekerja Sendiri seperti pakar-pakar, doctor, peguam, jurutera dan lain-lain lagi.

Kemudian di sebelah satu lagi anda akan lihat “B” untuk big Business Owner yang bermaksud Pemilik Perniagaan yang besar, yang mempunyai lebih 500 orang pekerja. Inga tangka ini, lima ratus (500). Di bawahnya pula adalah “I” untuk Investor yang bermaksud Pelabur.

Dalam suku yang pertama apabila kita sebagai pekerja, apa yang selalunya tejadi kepada pekerja.? Kehidupan kita dikuasai oleh orang lain, kita akan mendapat pendapatan yang tetap, pencen mengambil masa 30 ke 40 tahun. Setuju atau tidak.? Setuju..!

Dan apabila kita telah bosan dengan kerenah bos kita, ramai di antara kita akan berhenti bekerja untuk Bekerja Sendiri. Apa yang akan berlaku sekarang.? 100% pendapatan kita bergantung kepada diri kita sendiri.

Apa akan berlaku sekiranya perniagaan anda tidak menguntungkan.? Pada kebanyakan kes telah berlaku, kita akan tutup perniagaan kita dan Bekerja semula untuk mendapatkan pendapatan yang tetap. Inilah yang selalunya terjadi dalam seluruh kehidupan kita, dari “E” ke “S” dan dari “S” ke “E”.

Apa yang Robert Kiyosaki tekankan adalah kita perlu berpindah ke bahagian sebelah kanan. Pemilik satu Perniagaan yang besar mempunyai lebih 500 orang pekerja. Selalunya Pemilik Perniagaan yang besar ini akan bermula dari Perniagaan Sendiri di dalam bengkel yang kecil. Kemudian mereka beralih ke sukuan “B” apabila perniagaan mereka berkembang menjadi satu perniagaan yang besar.

Apa yang terjadi kepada 4% masyarakat yang berada dalam bahagian ini (sebelah kanan).? Kemudian 1% adalah Pelabur. Saya tidak bermaksud untuk penjualan Stok di pasaran saham. Apa yang saya maksudkan adalah seperti Warrant Buffett, menjalani kehidupan seorang pelabur, mendapat keuntungan setiap hari, setiap minggu.

Sekarang, apabila kita masukkan duit kita dalam Skim Pencen seperti KWSP/EPF, dan menunggu sehingga waktu pencen untuk membuat pengeluaran, mendapati tiada apa-apa yang tinggal. Setuju..?

Kita mesti belajar untuk berpindah ke sebelah kanan sukuan ini. Informasi yang akan saya berikan hari ini ialah untuk sukuan “B”.

Informasi ini adalah berkenaan peluang perniagaan kurun ke-21. Pada asasnya ia merupakan pembinaan rangkaian pemasaran. Itu sahaja – SUNGGUH MUDAH.

 

 

Sistem Jualan Pro (3)

 

 

 

Bagaimana Pemasaran cara Traditional berlaku.?

Barangan keperluan pengguna dibuat dalam kilang kemudian ia akan melalui pemborong, gudang ke gedung jualan dan pihak gedung akan membuat promosi jualan dan akhirnya ke tangan pengguna. Demikianlah cara bagaimana pengagihan barangan keperluan pengguna terjadi.

75 tahun yang lepas, seseorang telah memikirkan tentang cara pengagihan barangan ini dan berkata “Ia tidak akan sama pada masa akan dating. Cara ini tidak akan berlaku lagi. Ia mesti diagihkan melalui Network Marketing”.

 


Apa itu Network Marketing.?

Produk barangan pengguna yang dihasilkan oleh kilang akan terus kepada pengguna.

 

“Adakah ini yang terjadi sekarang.?”

 

Ia telah berlaku beberapa tahun yang lepas. Internet telah mengubah cara kehidupan kita, cara kita berniaga.

 

(4)-2

 

Ini merupakan satu contoh yang selalu saya berikan tentang cara traditional untuk penjualan air dalam botol. Berapakah harga yang anda fikir untuk membuat air dalam botol yang terjadi dalam pengeluaran di kilang..? Bagi saya harganya. Adakah 70₡.? Atau mungkin 10₡.? Atau 5₡.? Sebenarnya harga pengeluarannya adalah 3₡ ke 5₡ sahaja, airnya adalah percuma. Adakah anda mengetahuinya.!

Sekiranya saya pergi ke stesen minyak di seberang jalan, berapa yang saya perlu bayar untuk sebotol air.? Mungkin RM1 atau RM1.50. Dan berapa harganya di tempat anda.? Mungkin RM2. Bagaimana pula di dalam hotel.? RM3 ke RM5. Bagaimana pula harganya ketika perlawanan bola di stadium atau di Lego Land.? RM3 ke RM5.

Persoalannya adalah berapa banyakkah air botol yang diedarkan ke seluruh dunia dalam sehari.? Jumlahnya sangat besar. Itulah yang dipanggil PENGEDARAN, ialah berapa banyak jumlah air botol yang sampai ke tangan pengguna.

Pada hari ini, adakah anda tahu bahawa Network Marketing telah wujud sejak 77 tahun yang lampau. Bayangkan bahawa seseorang telah terfikir tentang cara ini. Sebelum kewujudan internet, sebelum kewujudan computer. Dia berkata…..

 

“Cara ini (Network Marketing) akan terjadi pada masa akan datang”

 

Sebagai contoh, “Amazon.com” merupakan salah satu Syarikat Internet dan mereka tidak mempunyai kedai di setiap negeri. Dan kamu boleh membeli buku melalui “Borders.com”. Mereka telah menutup kedai mereka dan anda masih boleh membelinya di dalam laman web mereka. Jadi mereka masih bekerja dalam internet.

(5)-1

 

Jadi apakah kelebihan Network Marketing.?

Ada banyak kelebihannya. Ia merupakan PELABURAN YANG KECIL, dan TINGGI PULANGAN, dan TIADA HAD SEMPADAN. Ia merupakan perkembangan GLOBAL dan boleh terjadi di mana-mana. Tetapi kelebihan yang paling ketara ialah tentang PENDAPATAN yang diperolehi.

 

 

Sistem Jualan Pro (3)

 

 

 

Apakah yang diajar di sekolah.?

Saya tidak mengatakan sekolah itu tidak bagus. Sekolah amat baik sekali kerana kita perlukan pendidikan. Tetapi apakah yang mereka ajar kita.? Pergi ke sekolah, dapatkan pendidikan, mendapat sijil, menjadi graduan dan mendapatkan pekerjaan. Bekerja selamanya untuk pekerjaan itu. Apa terjadi sekiranya tidak bekerja.? Anda tidak akan dibayar.

Berapa ramaikah penganggur pada hari ini.? 14 juta orang masih lagi menganggur di US.
Di Malaysia pula, 3.5% dari jumlah tenaga kerja yang ada adalah penganggur (statistik pada Jan 2017) yang memberikan jumlah seramai lebih 520,000 orang penganggur.

pengangguran

Kembali kepada gambarajah “Benefits” di atas.

Apakah itu “Linear Income” (Pendapatan Tetap).?

Pencen persaraan mengambil masa 30 ke 40 tahun. Kadang-kadang anda akan dapat melihat siapakah yang bekerja sebagai “cleaner” di pasar raya atau di “R & R”.? Sama juga yang terjadi di sesetengah stesen minyak. Mereka terdiri dari Warga Emas. Bukankah sepatutnya mereka sudah bersara dan menikmati kehidupan.? Jadi persaraan mengambil tempoh yang lebih lama. Kita bekerja 8 jam ke 12 jam sehari menjadikan pendapatan kita terhad.

 

 

Mutiple Device Charging Dock (350 x 350)

 


Apa pula yang terjadi dalam Network Marketing.?

Anda akan mendapat sesuatu yang dipanggil “Residual Income” atau “Pendapatan Berterusan”. Secara asasnya ia merupakan bayaran royalti, anda membuat sesuatu pekerjaan dengan sangat baik dan mendapat bayaran untuk selamanya. Bagaimana anda boleh mendapatkan bayaran royalti ini.?

Sekiranya anda seorang penyanyi, seperti contoh – Elvis Presley. Selalu saya memperkatakan ini, “Dia telah meninggal lebih 40 tahun yang lepas dan masih memperolehi imbuhan yang besar, memperolehi $50 juta pada tahun 2014.

Anda semua masih hidup dan masih sihat, berapa ramai di antara kamu memperolehi $50 juta pada tahun 2014.? Anda dapat lihat sebabnya, kerana dia membuat rekod lagu dan setiap kali ia dijual, dia mendapat pendapatan. Michael Jackson telah meninggal dan pada keesokannya mendapat bayaran dari upacara kematiannya. Bayangkan..!!

Dalam cara yang lain adalah sekiranya anda seorang penulis buku dan telah tersenarai di antara buku yang laris dijual di pasaran dana pa yang akan terjadi.? Anda akan mendapat bayaran selamanya.

Dan cara ke-3 adalah melalui Network Marketing.

Apa yang berlaku di sini, Kebebasan Kewangan di antara 2 ke 5 tahun. Adakah anda tahu apa yang terjadi dalam 2 ke 5 tahun itu, berbanding dengan bekerja 30 ke 40 tahun dan terpaksa terus bekerja.? Dalam Residual Income, anda hanya bekerja 1 ke 2 Jam Sehari, masa yang Flexible, Tiada Had Pendapatan dan anda mempunyai Jalan Hidup Sendiri.

(6)-2

Mari kita lihat potensi industri ini.

Ia merupakan artikal dari “Wall Street Journal” di New York. Ia menyatakan bahawa 800,000 Pengedar telah mendaftar menyertai Network Marketing pada setiap bulan.
Bayangkan sekiranya 800,000 orang mendaftar dalam rangkaian anda dalam masa satu bulan.? Ia TAK MUSTAHIL.! Inilah jumlah mereka yang menyertai Network Marketing setiap bulan.
Perniagaan $125 Bilion Dollars dalam 150 negara. 75 juta Pengedar diseluruh dunia menyertai Network Marketing. Lihat pada tajuknya, ia tertulis dalam berita terkini Wall Street Journal –

 

“Why Now Is Prime Time for Direct Selling”

 

(Mengapa Sekarang Merupakan Masa Yang Penting untuk Jualan Langsung). Jualan Langsung adalah Network Marketing. Itulah dia potensi yang ada pada perniagaan Network Marketing ini.
(7)-2

 

Pakar Ekonomi telah bercerita tentang ini, mereka telah menjelaskan dalam buku terbitan masing-masing memperkatakan tentang Network Marketing. Ini merupakan buku-buku yang anda boleh dapatkan dalam pasaran.

(8)-2

Syarikat apakah yang membuatkan ianya BOLEH TERJADI.?

Kami mewakili syarikat yang bernama “4Life™ Research”. Pengasasnya ialah David dan Bianca Lisonbee. Steve Tew sebagai CEO. Syarikat kami berpengkalan di Utah, US dan ditubuhkan sejak 1998. Oleh itu ia merupakan syarikat yang telah burumur 19 tahun. Apa yang menarik tentang 4Life™ ialah….

“Syarikat BEBAS HUTANG..!!”

Berkenaan Syarikat :

(12)-2

Pendaftaran Syarikat.

Screenshot_2017-07-23-03-48-09
Ini merupakan perkara yang penting untuk diambil kira apabila anda ingin menyertai Network Marketing.
(9)-2
Telah banyak pengiktirafan mengenai 4Life™ seperti apa yang diterbitkan oleh majalah “Success From Home”, Nexera – Empowering The Entrepreneur”, nombor 41 dalam senarai 100 syarikat jualan langsung terbaik (naik ke tangga ke-27 pada tahun 2014) dan ianya sungguh menakjubkan kerana 4Life™ hanya sebuah syarikat yang baru tetapi telah mendapat pencapaian yang sangat baik.

 

_20171022_232849

Kami juga telah tersenarai dalam majalah “Inc. 500” (mereka menganalisa 20,000 syarikat persendirian US. Daripada 20,000 syarikat itu, mereka menyenaraikan 500 syarikat terbaik dan kerana itulah ianya dipanggil “Inc.500”). 4Life™ telah mendapat tempat yang ke 15 daripada 20,000 syarikat yang bererti kami melakukan sesuatu yang baik dan terus berkembang.

 

_20171022_234223
Itulah perkara-perkara yang telah biasa terjadi sepanjang penubuhan syarikat ini.

 

Syarikat Global.

(10)-1
Ini pula merupakan Pejabat Antarabangsa kami dan kami menjalankan perniagaan di seluruh dunia.

 

 

(11)-1

 

Mengapa 4Life™ berkembang pesat.?

Adakah anda meletakkan harga terhadap kesihatan anda,? Ianya kerana tiada sesiapa yang meletakkan harga terhadap kesihatan mereka. Saya tidak merasakan ada orang yang meletakkan harga terhadap kesihatan mereka.
Adakah anda meletakkan harga pada kesihatan anda.? Jika ya, berapa harga kesihatan diri anda.? Jawapannya
mestilah…..

 

“KESIHATAN TIDAK TERNILAI harganya.!!”

 


4Life™ mempunyai produk yang biasa terdapatnya, bahan semulajadi dalam makanan tambahan. Produk kami adalah TINGGI STANDART, GUARANTEE dan mempunyai KUALITI PALING TINGGI. Kami mempunyai kertas kerja di atas setiap produk kami yang memberikan maklumat lebih terperinci tentang keaslian dan kesemua sijil yang berkaitan.

 

_20171022_234202

 

Apa yang menariknya ialah kami mempunyai 110 jenis produk. Kami ada produk untuk Tenaga, Mengurangkan Berat Badan (produk untuk menggantikan makanan harian), kami juga mempunyai produk untuk Kecantikan Kulit, kami mempunyai produk untuk Binatang Peliharaan, dan kami mempunyai produk Antioksida.

Kami mempunyai produk untuk memberus gigi. Apa yang penting dalam produk kami ialah ubat gigi kami tidak mempunyai Florida, ianya tidak mengandungi bahan kimia. Kami juga telah mengeluarkan produk baru seperti syampo, pelembab rambut, sabun badan dan minyak essential tanpa silikon dan tanpa sulfat yang merupakan satu perkara yang penting untuk kesihatan.

 

Knife Sharpener (3)

 

 

Produk kebanggaan kami ialah Transfer Factor™.

Flagship - Increase Immune Cell Activity
Ia adalah molekul pendidik sistem imun. Diekstrak dari susu awal lembu dan kuning telur ayam. Apakah fungsinya.? Ia bukan vitamin, ia bukan mineral atau herba. Ia merupakan molekul bersaiz kecil dan ia …..

 

“MENINGKATKAN KEKUATAN SISTEM IMUN..!!”

 

Tekan butang di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk dan TESTIMONINYA sangat menakjubkan.

 

jurnal-4life-outsmart-disease

 

Kami mempunyai seorang pesakit yang mengidap psoriasis yang sangat teruk dan sekarang penyakit itu telah hilang dan dia sekarang hidup dalam keadaan yang sihat. Kami mempunyai berbagai testimoni seperti asthma, alahan, rheumatoid arthritis, kencing manis dan senarainya terus bertambah dari masa ke semasa.

 

 

_20171022_233407

 

Tekan butang di bawah untuk maklumat lanjut.

Berkenaan Produk :

(12)-2

Nota : Tetapi ingat, matlamat perniagaan ini merupakan Network Marketing dan bukannya jual barang.

Dapatkan Di Sini :

Nama Produk :
4Life Transfer Factor

12-2

Saya amat teruja mengenai produk di bawah, ia merupakan sesuatu yang amat penting dan selalu saya akan memberitahu orang tentang salah satu produk terbaru kami ialah produk Wey Protein Pembakar Lemak.

Siapa yang tidak mahu mengurangkan berat badan atau kurus.? Atau hilangkan seinci ukur lilit badan.? Inilah produk baru kami, kami mempunyai penyelidikan terperinci tentang keberkesanan produk ini. Ianya dalam proses mendapat Paten Hak Cipta dan kesemua produk 4Life™ mempunyai hak cipta dan ia merupakan sesuatu yang penting bagi kami sebagai…..

 

PERLINDUNGAN KEPADA PENGEDAR”

(12)-1
Oleh sebab itu, tiada sesiapa yang boleh meniru apa yang kami ada. Ia adalah untuk kita, untuk perlindungan para pengedar.

Tetapi ada sesuatu yang membuatkan saya lebih teruja ialah…..

 

INDUSTRI KESIHATAN AKAN MENCECAH $3.1 TRILLION DOLLAR MENJELANG 2020..!!

Perniagaan $3.1 trillion dollar akan menjelang. Saya akan memberikan beberapa contoh mereka yang pada asalnya menjalankan perniagaan dalam bidang lain telah menceburi Industri Kesihatan manakala kita semua sangat sibuk bekerja untuk bayar bil-bil yang ada, balik rumah dan berehat sambal menonton television , masuk tidur (di samping makan dan lain-lain aktiviti), bangun pada keesokan harinya untuk membuat perkara yang sama dari hari ke hari.

 

“KITA TIDAK AMBIL PEDULI TENTANG APA YANG BERLAKU…!!!”

 

 

Stainless Steel Straw (1)

 

 

Jennifer Lopez merupakan seorang penyanyi. Dia telah mengeluarkan protein shake kira-kira 2 tahun yang lalu (pada 2015) dan dia mempunyai vitamin berperisa limau.
Bagaimana pula dengan Donald Trump, dia terkenal dengan Hartanah, Tempat Golf, Kasino dan lain-lain lagi. Dia telah mengeluarkan multi-vitamin sejak 7 tahun yang lepas (sejak 2010).
Siapa pula yang mengeluarkan air bervitamin.? 50 Cent, dia merupakan seorang rappers.

Tahukah anda bahawa PEPSI Cola’s juga telah memasuki industri pembuatan air susu..!?
Ramai artis tempatan kita juga telah mengeluarkan produk kesihatan di samping produk kecantikan. Orang perseorangan yang sekarang tengah meletup seperti Dato’ Vida dengan produk jus antioksida, Dato’ Aliff Shukri dengan D’herb, seorang pendakwah mengeluarkan Jus Tok Guru dan macam-macam lagi.

Mereka semua pada satu ketika dahulu berada dalam bidang yang lain telah berkecimpung dalam Industri Kesihatan…!!

 


Mengapa ianya sekarang menjadi satu fenomina.?

Adakah anda merasakan bahawa mereka tahu apa yang kita tidak tahu.? Sudah semestinya mereka tahu sesuatu..!! Mereka telah mengkaji dan diberitahu bahawa Industri Kesihatan akan mencecah $3.1 Trillion Dollar dalam masa kurang dari 5 tahun bermula 2015..

Mereka telah mula mengeluarkan produk kesihatan mereka sedangkan kita semua cuma duduk di rumah menonton television, menonton iklan mereka.

 

(13)-2

 

4Life™ seperti yang saya terangkan, PRODUKNYA mempunyai Paten Hak Cipta. Kami mempunyai semua sijil dan apa yang paling penting adalah ianya terkandung dalam Buku Rujukan Doktor-Doktor US (Physicians’ Desk Reference – PDR). Ia merupakan buku yang doktor-doktor ada. Produk kami tercatat di dalamnya kerana kajian dan sesuatu yang boleh dibuat rujukan oleh para tokoh perubatan, sekiranya mereka ingin mencari sesuatu tentang apa yang produk itu boleh lakukan.

 

_20171022_233257
Anda juga boleh mendapat maklumat di “USPTO.gov”. Ia adalah laman web pejabat Hak Cipta Terpelihara dan anda akan dapat tahu tentang bagaimana mereka mengekstrak dan bagaimana bancuhan dilakukan.

 

_20171022_234056

 

Dapatkan Laman Web Peribadi E-Commerce percuma dengan menjadi Leader4Life.

_20171125_233748
Secara automatik anda akan mendapat akaun My4Life apabila anda mendaftar sebagai pengedar. Layari “Account Management” dan buat link anda yang tersendiri.

 

Bagaimana untuk memulakan perniagaan ini.?

Ianya amat mudah sahaja. Sekiranya anda berminat untuk memulakan perniagaan ini,

 

“4 LANGKAH AWAL UNTUK BERMULA”

 


Langkah 1 ialah MENDAFTAR.

Urusan pendaftaran dalam talian boleh dilakukan di Malaysia. Klik butang di bawah untuk pendaftaran. Hubungi saya melalu Email atau Facebook seperti yang tertera di bawah untuk maklumat lanjut.

Saya akan uruskan urusan pendaftaran anda sekiranya anda tidak boleh mendaftar secara online (bagi tempoh 2 ke 5 hari untuk saya membalasnya mesej anda).

Sekiranya anda berada di luar Malaysia, tekan butang di bawah untuk melihat sama ada Pendaftaran 4Life™ tersedia di negara anda.

 

 

Sistem Jualan Pro (3)

 

 

 

Langkah Ke-2, membeli Pek Perniagaan yang tersedia.

Bermula dari Pek Serendah RM648 sehingga RM2,240. Hubungi saya untuk bantuan tentang harga yang perlu dibayar dan untuk mengetahui cara untuk menjalankan perniagaan ini. Seperti yang saya katakana, kita bermula antara RM648 sehingga RM2,240 bergantung pada kewangan anda.

 

Langkah Ke-3 ialah melakukan “Maintenance”.

Gambar di atas menunjukkan “Club 250”. Saya akan menerangkan serba ringkas tentang ini dan hubungi saya untuk maklumat lanjut. 4Life™ telah memberikan garis panduan bahawa kita mesti melakukan “Maintenance” sebanyak 100LP (Life Point).
Setiap perniagaan mempunyai “maintenance” dan itulah yang perlu anda lakukan. Kesemua 110 jenis produk kami mempunyai nilai mata LP.
(14)-2

 

Sekiranya anda berminat dengan Transfer Factor Plus™, produk ini mempunyai 50LP. Sekiranya anda berminat dengan produk protein untuk mula menghilangkan berat badan yang berlebihan dan memulakan tranformasi fizikal anda, ia mempunyai 50LP.

Jadi, berapa banyakkah produk protein yang perlu anda ambil untuk sebulan.? Anda perlukan 2 balang protein untuk menjadikannya 100LP nilai minima.

Tetapi, kita mempunyai “Club 250” dan ia merupakan sesuatu yang bagus bagi mereka yang baru.

 

Apa itu “Club 250”.?”

Bukan sekadar mencukupkan nilai minima 100LP, kita akan melonjakkan sedikit ke 250LP. Jadi, saya akan mendapatkan 5 orang untuk menggunakan protein itu dana pa yang akan berlaku setelah mula kehilangan berat badan.?

Pada kebanyakan perempuan… mereka akan mula berbual tentang itu dan orang akan dapat melihat perubahan itu. Jadi, apa kata kita lonjakkan sedikit dan selepas ini, saya akan jelaskan kenapa anda perlukan “Club 250”.

 

“Kebaikannya untuk anda…!!”

(15)-2

 

Langkah Ke-4 ialah belajar cara bagaimana untuk mengembangkan Network anda.

Sebab itu kita dating dalam satu kumpulan dan kita akan tunjukkan caranya. Kita bekerjasama dalam satu pasukan untuk…..

 

 

“MEMBINA RANGKAIAN PENGEDAR..!!”

_20171022_234117

 

Kelebihan “Club 250” :

~ Mendapat 25% Rapid Reward dari jumlah keseluruhan selepas 100LP dan mendapat 25% dari setiap pembelian pertama pengedar baru.

~ Mendapat ganjaran Power Pool, bonus sebanyak 1% – 3% dari LP sedunia perkongsian syarikat.

~ Pengedar baru yang mencecah 250LP setiap bulan akan mendapat Cabutan Bertuah, ia bukannya satu cabutan tetapi beberapa cabutan. Ia bukan untuk seorang pemenang, tetapi untuk 10 orang pemenang dalam setiap cabutan. Cabutan pertama bernilai $100, kedua bernilai $250, ketiga sebanyak $500 dan seterusnya sebanyak $1,000. Maka, anda mempunya peluang yang cukup untuk mendapat setiap cabutan ini pada setiap bulan.! Selagi anda maintain 250LP.

~ Setiap suku tahun, sekiranya anda melakukan kerja dengan cukup bagus, anda berpeluang mendapat Cabutan Bertuah yang Lebih Besar iaitu sebanyak $1,000 atau $5,000. Ia juga bukan untuk seorang sahaja, tetapi untuk 10 orang dalam setiap cabutan.

“ANDA BERPELUANG MEMENANGI CABUTAN PADA SETIAP BULAN…!!!”

 

Mobile Reload

 

Sila tonton video ini.

Bahasa Melayu.
Bahagian 1.
https://youtu.be/bQ3A3u-UHh8
Bahagian 2.
https://youtu.be/uZbu7McbE-4

Bahasa Inggeris.
https://youtu.be/Uu8BkFPNzAs

 

Anda Menentukan Pendapatan Yang Anda Mahu.

Dengan hanya bermula dengan TIGA ORANG yang mempunyai “IMPIAN” seperti anda, anda pasti terkejut dengan hasilnya. Mari saya tunjukkan pengiraan untuk hanya 2 jenis bonus sahaja yang anda akan dapat seperti dalam gambar di bawah.

 

_20171024_224210
Pengiraan di atas sekiranya setiap orang mendaftarkan hanya 3 orang pada bulan pertama penyertaan mereka. Sekiranya anda berjaya memenuhi level 2 dalam bulan yang sama, bererti modal anda ……

cuma RM636…!!!

Klik butang di bawah tentang bagaimana anda boleh mendapatkan pendapatan yang diigini.

 

 

Let me show you “The Money”…!!

(12)-2

 

Bagaimana anda mendapatkan maklumat untuk mengembangkan rangkaian anda.?

Seperti yang saya lakukan, saya mendapat maklumat dari Internet. Saya belajar dari masa ke semasa untuk meningkatkan skill dalam bidang pemasaran.

Anda boleh menonton banyak video di U-tube berkenaan cara penyampaian tentang Perniagaan 4Life™ ini.

Gunakan sebaik mungkin Laman Web E-Commerce anda (Percuma untuk Leader4Life apabila mendaftar sekurang-kurangnya 100LP) untuk mempromosi produk atau berkenaan syarikat.

Setelah mendapat keyakinan untuk berkomunikasi dengan prospek, anda boleh melakukannya di kawasan sekitar anda.

Sebagai satu kumpulan, saya akan bantu anda dengan tip-tip pemasaran dan saya boleh menunjukkan cara membuat laman web yang ringkas bagi tujuan pemasaran secara PERCUMA sekiranya mendaftar dengan saya.

 

 

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Jangan tunggu lagi, DAFTAR SEKARANG.!!

Hubungi Saya Di:

Facebook -50 x 50       Twitter 2 - 50 x 50     Whatsapp - 300 x 300   

Facebook:   www.facebook.com/ainudin.b.mohamad
Twitter :      Twitter.com/ainudin_mohamad
E-mail:         ainudin.mohamad@gmail.com
Website:      easylivingbiz.com
Phone:  011-20722639

 

 

** As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

 

 

Sistem Jualan Pro (3)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s