sketch-1534789117972_1

 

“Kerintangan Antibiotik (bakteria yang kebal kepada antibiotik) dan penyebarannya secara global dan mendadak mengancam keberkesanan berterusan ubat-ubatan moden yang digunakan pada hari ini bagi merawat penyakit. Keadaan semakin meruncing apabila penemuan baru antibiotic semakin berkurangan malah dalam jangka masa terdekat ini tiada lagi penemuan baru ditemui (krisis “Bad Bugs, No Drug”).

– World Health Organization (WHO) –

“Ramai yang tidak tahu bahawa ubat-ubatan moden (dadah) adalah sebenarnya bertindak menghilangkan simptom penyakit (rasa sakit) dan bukannya punca penyakit. Ia akan menyebabkan penyakit berlarutan dalam senyap dalam tubuh kerana simptom telah dihapuskan. Sementara itu, kita pula merasakan bahawa penyakit telah sembuh tetapi sebenarnya kita semakin parah”.

– Dr. Chen Jau Fei, Saintis dan Imunologist –

“Tanpa kesangsian, saya yakin bahawa Transfer Factor™ adalah penemuan terunggul abad ini kerana ia dapat meningkatkan dan merangsang daya ketahanan diri. Untuk kekal hidup sihat, kita harus mengambil langkah utama dengan meningkatkan kekuatan sistem imun. Saya percaya semua orang harus mengamalkan pemakanan Transfer Factor™ kerana tiada produk lain yang dapat memberikan kesan terhebat kepada sistem imun tubuh manusia”.

– Y.M. Dr. Tengku Fadilah, Fisiologi Sukan dan Pakar Nutrisi –

“Saya menggalakkan penggunaan Transfer Factor™ dalam menjalani segala rawatan. Cara ini dapat meningkatkan sistem imun dan menghasilkan kesihatan yang optimal. Transfer Factor™ adalah produk saintifik yang diiktiraf oleh pakar-pakar perubatan dunia”.

– Dr. Khairuzana Baharudin, Pakar ENT (Telinga, Hidung dan Tekak) –

“Belum pernah saya temui nutrient sehebat Transfer Factor™ yang telah banyak membantu saya dalam merawat pesakit-pesakit kronik. Saya ingin mengesyorkan Transfer Factor™ kepada sesiapa sahaja”.

– Dr. Siti Aniza Basir, Pakar Keluarga dan Kanak-Kanak –

“Belum ada sebarang herba atau produk kesihatan yang mempunyai kekuatan untuk merangsang dan meningkatkan sistem imun seperti Transfer Factor™. Dengan peningkatan virus-virus pembunuh, pembiakan kuman-kuman, kuman-kuman yang tegar dankes-kes keracunan makanan, satu-satunya harapan dan perlindungan kita terletak kepada kekuatan sistem imun kita sendiri”.

– Dr. Darryl See, Pakar Kanser WHO –

Transfer FactorTM Sebagai Pemakanan Terbaik Untuk Sistem Imun.

4life-transfer-factor-meningkatkan-sistem-imun-437%

Jeunesse Inc – Institute of Longevity Medicine, California telah memaparkan 12 Produk Pemakanan Terbaik di Dunia setelah membuat kajian selama 7 tahun terhadap 196 bahan-bahan makanan kesihatan yang terkenal.

Transfer Factor™ (peningkatan aktiviti sel-sel imun sebanyak 283%) dan Transfer Factor™ Plus (peningkatan aktiviti sel-sel imun sebanyak 437%) menduduki tangga teratas. Ia telah membuatkan Transfer Factor™ dinobatkan sebagai pemakanan terbaik untuk Sistem Imun/Antibody/Daya Ketahanan Penyakit Badan.

Lagi Testimoni :

Testimoni - 324 x 100

Cara Pemakanan :

Button (Cara Pemakanan) - 322 x 100

INGAT…!!! HANYA MEMERLUKAN DOS YANG RENDAH UNTUK MAINTAIN KESIHATAN…!!!

(1 ke 3 kapsul sehari bergantung pada keperluan individu).

Pertanyaan Yang Selalu Diajukan Tentang Produk :

>>SOALAN & JAWAPAN <<

Dapatkan di Sini :

(12)-2

Hubungi Saya Di:

facebook-100-x-100       twitter-2-100-x-100   
Facebook: https://www.facebook.com/ainudin.b.mohamad
E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Phone Call :  011-20722639

sketch-1534788529473_1

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s