sketch-1534789117972_1

winners4life-6-728

“Apa sahaja yang kita ambil yang dapat MENINGKATKAN SISTEM IMUN (daya tahan penyakit) akan membantu kita MENCEGAH dan MERAWAT penyakit”

– Dr Calvin McCausland –

sketch-1501752817930

“Ramai orang yang tidak tahu bahawa ubat-ubatan sebenarnya hanya bertindak MENGHILANGKAN GEJALA penyakit sahaja tetapi TIDAK MENYEMBUHKAN sumber penyakit. Ubat-ubatan akan menyebabkan PENYAKIT BERSEMBUNYI di dalam tubuh dan kita tidak menyedarinya kerana gejala telah hilang. Kita merasakan seperti sudah sembuh padahal penyakit SEMAKIN PARAH“.

– Dr Chen Jau Fei, Saintis dan Imunologis –

dr-see-who

“Belum ada sebarang herba atau produk kesihatan yang mempunyai kekuatan untuk merangsang dan meningkatkan sistem imun seperti Transfer Factor™. Dengan peningkatan virus-virus pembunuh, pembiakan kuman-kuman, kuman-kuman yang tegar dankes-kes keracunan makanan, satu-satunya harapan dan perlindungan kita terletak kepada kekuatan sistem imun kita sendiri”.

– Dr. Darryl See, Pakar Kanser WHO (World Health Organization) –

Penemuan Transfer Factor™.

Transfer Factor™ telah ditemui oleh Dr. H.Sherwood Lawrence pada tahun 1949 semasa membuat penyelidikan tentang tuberculosis. Dia mencuba untuk menentukan sekiranya ada bahagian dalam darah yang boleh menyampaikan sensitiviti tuberculin daripada penderma tuberculin yang sudah sembuh sehinggalah ke penderma tuberculin yang baru dijangkiti penyakit. Dia telah menemui molekul halus ekstrak dari darah putih (leukocyte) yang boleh memindahkan sensitiviti tuberculin dari pesakit yang telah sembuh ke penerima yang belum mempunyai sensitiviti terhadap penyakit itu. Dia menemui bahawa ekstrak yang mengandungi faktor kebolehan memindahkan kekebalan terhadap penyakit (daya tahan penyakit).

4-life-research-new-310614-38-638.jpg

Ini pula kata-kata dari mantan ahli Fizik tentang Transfer Factor™.

IMG-20161105-WA0043.jpg

“Sebagai seorang doktor bersara saya secara jujur boleh mengatakan bahawa jika SELAIN anda berada dalam kemalangan yang serius, peluang terbaik untuk anda hidup dalam menghabiskan usia tua adalah untuk MENGELAKKAN doktor dan rumah sakit (Hospital) dan belajar tentang nutrisi, perubatan herba dan lain-lain bentuk perubatan semula jadi melainkan anda cukup mampu untuk mempunyai doktor naturopathic yang ada. Hampir semua UBAT adalah beracun dan direka hanya untuk MERAWAT GEJALA dan BUKAN untuk menyembuhkan sesiapa”.
– Dr. Alan Greenberg, MD. –

Pendapatan Pakar-pakar di Malaysia.

sketch-1501753052474

“Tanpa kesangsian, saya yakin bahawa Transfer Factor™ adalah penemuan terunggul abad ini kerana ia dapat meningkatkan dan merangsang daya ketahanan diri. Untuk kekal hidup sihat, kita harus mengambil langkah utama dengan meningkatkan kekuatan sistem imun. Saya percaya semua orang harus mengamalkan pemakanan Transfer Factor™ kerana tiada produk lain yang dapat memberikan kesan terhebat kepada sistem imun tubuh manusia”.

– Y.M. Dr. Tengku Fadilah Tengku Kamalden, Fisiologi Sukan dan Pakar Nutrisi –

sketch-1501755546274

“Saya menggalakkan penggunaan Transfer Factor™ dalam menjalani segala rawatan. Cara ini dapat meningkatkan sistem imun dan menghasilkan kesihatan yang optimal. Transfer Factor™ adalah produk saintifik yang diiktiraf oleh pakar-pakar perubatan dunia”.

– Dr. Khairuzana Baharudin, Pakar ENT (Telinga, Hidung dan Tekak) –

sketch-1501755683212

“Belum pernah saya temui nutrient sehebat Transfer Factor™ yang telah banyak membantu saya dalam merawat pesakit-pesakit kronik. Saya ingin mengesyorkan Transfer Factor™ kepada sesiapa sahaja”.

– Dr. Siti Aniza Basir, Pakar Keluarga dan Kanak-Kanak –

Tonton video di bawah mengenai pendapat doctor (mantan Pegawai KKM)
tentang….

Transfer Factor™..!!

Transfer FactorTM Sebagai Pemakanan Terbaik Untuk Sistem Imun.

4life-transfer-factor-meningkatkan-sistem-imun-437%

Jeunesse Inc – Institute of Longevity Medicine, California telah memaparkan 12 Produk Pemakanan Terbaik di Dunia setelah membuat kajian selama 7 tahun terhadap 196 bahan-bahan makanan kesihatan yang terkenal.

Transfer Factor™ (peningkatan aktiviti sel-sel imun sebanyak 283%) dan Transfer Factor™ Plus (peningkatan aktiviti sel-sel imun sebanyak 437%) menduduki tangga teratas. Ia telah membuatkan Transfer Factor™ dinobatkan sebagai pemakanan terbaik untuk Sistem Imun/Antibody/Daya Ketahanan Penyakit Badan.

INGAT…!!! HANYA MEMERLUKAN DOS YANG RENDAH UNTUK MAINTAIN KESIHATAN…!!!

(1 ke 3 kapsul sehari bergantung pada keperluan individu).

Pertanyaan Yang Selalu Diajukan Tentang Produk :

>>SOALAN & JAWAPAN <<

Dapatkan Di Sini :

(12)-2

Hubungi Saya Di Sini :

Facebook -50 x 50       Twitter 2 - 50 x 50     Whatsapp - 300 x 300   

Facebook:   www.facebook.com/ainudin.b.mohamad
Twitter :      Twitter.com/ainudin_mohamad
E-mail:         ainudin.mohamad@gmail.com
Website:      easylivingbiz.com
Phone:  011-20722639

Lain-Lain Produk :

Tri-Factor Plus®

Tri-Factor Formula®

Tri-Factor Chewable®

RioVida®

Glutamine Plus®

GluCoach®

Cardio®

BelleVie®

BioEFA®

Pro-TF®

TF Renuvo®

PH_HomepageBannerAmazingDeals_FB_1200x628

Advertisements

3 thoughts on “Testimoni Pakar Kesihatan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s